Voorzieningen

Zwembad Sijsjesberg biedt tal van voorzieningen, die garant staan voor een heerlijk en comfortabel dagje zwemmen. Alle kassa’s van het zwembad hebben de beschikking over een pinautomaat.

Zien roken, doet roken. Vanaf seizoen 2019 is het zwembad Sijsjesberg volledig rookvrij, ook op alle zonneweiden en voor de entree van het zwembad. Zo zorgen we samen dat kinderen rookvrij kunnen zwemmen en spelen.

Drie baden

Er zijn drie baden: het diepe bad, het instructiebad en het peuterbad.

  • Het diepe bad heeft een aparte springkuil met twee duikplanken, een 1- en een 3-meter duikplank.
  • Aan het instructiebad staat een grote familieglijbaan.
  • In het afgeschermde peuterbad is een waterspraypark voor de allerkleinsten. 

Snacks

In het centrumgebouw vindt u een winkeltje waar u drankjes en warme of koude snacks kunt kopen (geopend bij mooi weer). U kunt daar betalen met pin en met consumptiekaarten. De consumptiekaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s en bij mooi weer uit een automaat bij het winkeltje. Op minder mooie dagen kunt u snacks en warme en koude dranken uit automaten krijgen.

Parkeren

Op het parkeerterrein aan de Ericaweg is bij normale drukte ruime parkeergelegenheid voor auto’s. Bij de ingang ligt een grote fietsenstalling.

Tijdelijke sluiting bij drukte

Houdt u er rekening mee dat bij grote drukte besloten kan worden de toegang tot het bad tijdelijk te sluiten. Dit is om de veiligheid, maar ook de wettelijk verplichte kwaliteit van het badwater te kunnen handhaven. Via Twitter en Facebook kunt u hierover worden geïnformeerd.

Ligweide

Op het omliggende terrein vindt u grote ligweiden, een speeltuin met zandbak, voetbalveldje en een zonneterras met comfortabele ligbedden.

Kluisjes

De garderobe van het zwembad heeft de beschikking over een beperkt aantal kluisjes om waardevolle spullen in op te bergen. Een deel van deze kluisjes werkt met een munt van 50 eurocent en sleutel aan een polsbandje. Voor de andere kluisjes is een munt van 1 euro nodig en wordt het kluisje bediend via een pincode. De munten krijgt u na afloop weer terug.

Openstelling attracties

Het openstellen van de verschillende attracties is mede afhankelijk van de weersomstandigheden en de personele bezetting. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u bij onze kassa medewerkers naar de mogelijkheden informeren. Om geen overlast voor andere bezoekers te veroorzaken mogen op de glijbaan alleen banden zonder harde onderdelen worden gebruikt.

 Naar boven