Veelgestelde vragen

Kan ik komen zwemmen wanneer ik wil?

Nee, helaas niet. Vanwege de Corona-maatregelen hebben wij de dagen verdeeld in tijdblokken met voor ieder tijdblok een eigen activiteit. Zo zijn er tijdblokken voor banen zwemmen, vrijzwemmen voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar en sportactiviteiten voor de 13 t/m 18-jarigen.

Moet ik als ik wil banenzwemmen precies aan de start van het tijdslot naar binnen?

Nee, dat hoeft niet. U mag binnen het gereserveerde tijdslot naar binnen en naar buiten wanneer u wilt. 10 minuten voor het einde van het tijdslot wordt iedereen gevraagd het water te verlaten.

Hoe kan ik een entreekaart kopen?

Er worden alleen losse online entreekaarten verkocht via een reserveringssysteem, waarvoor geldt vol is vol. In ons reserveringssysteem kunt u zien of er nog entree bewijzen beschikbaar zijn. Aan de kassa worden geen entreekaarten verkocht. 

Waarom worden er geen abonnementen verkocht?

Het zwembad is open voor een beperkt aantal bezoekers. Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid hebben ons mooie zwembad te bezoeken. We kunnen om deze reden niet garanderen dat een abonnementhouder tijdens een bepaald tijdslot kan komen zwemmen. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid dat door aanscherping van de Corona maatregelen het zwembad weer zou moeten sluiten.

Vorig jaar heb ik een 10-badenkaart gekocht. Kan ik deze gebruiken als entreebewijs?

De 10-badenkaarten met een geldigheid van 2019/2020 kunnen dit jaar niet worden gebruikt. De geldigheid van deze kaarten worden met 1 jaar verlengd t/m het seizoen 2021.

Ik heb een combi-abonnement de Meent/ Sijsjesberg. Kan ik het gebruiken als entreebewijs?

Nee, dat is niet mogelijk. Voor houders met een combi-abonnement de Meent/Sijsjesberg met een geldigheidsdatum na 17 april 2020 wordt een passende oplossing gezocht.

Mag ik een bal, band of ander speelmateriaal meenemen?

Nee, volgens het veiligheidsprotocol mogen spel-en drijfmiddelen niet worden gebruikt.

Kunnen de toiletten en douches worden gebruikt?

Het is belangrijk dat de toiletten zo min mogelijk worden gebruikt. Maar in geval van hoge nood kan het toilet worden bezocht. De warm water douches blijven voorlopig gesloten, maar de buitendouches kunnen worden gebruikt.

Mogen de kleedhokjes worden gebruikt?

De kleedhokjes willen we zo min mogelijk laten gebruiken. Daarom vragen wij om voor het zwemmen de badkleding onder de gewone kleding aan te doen en in het zwembad de kleding uit te doen. Na afloop van het zwemmen, kan een kleedhokje worden gebruikt. Waarbij te allen tijde de 1,5 meter regel in acht moet worden genomen. De '1,5 meter'-regel geldt niet voor leden van één huishouden. Na gebruik wordt het kleedhokje schoongemaakt.

Kan ik mijn waardevolle spullen in een kluisje kwijt?

De waardekluisjes met een pincode kunnen worden gebruikt, de kluisjes met een polsbandje niet. Let wel goed op de 1,5 meter afstand tot een andere badgast.

Is de horeca open?

Nee, op dit moment is er nog geen toestemming om onze horeca te openen. Ook de consumptie-automaten zijn voorlopig buiten gebruik.

Mag ik als ouder/begeleider met mijn kind zwemmen?

Nee, volwassenen mogen tijdens vrij zwemmen niet in en langs de baden, maar moeten op de zonneweiden blijven.

Mogen kinderen zonder zwemdiploma mee naar binnen?

Kinderen zonder zwemdiploma mogen met een volwassen ouder/begeleider mee naar binnen, maar mogen alleen op de zonneweiden plaatsnemen. Het peuterbadje is gesloten. 

Mag ik op de zonneweide liggen?

Ja, de zonneweide mag worden gebruikt, mits de 1,5 meter regel in acht wordt genomen (kinderen t/m 12 jaar uitgezonderd).

Kan ik mijn reservering annuleren?

Een gereserveerde en betaalde toegangskaart kan niet worden geannuleerd en er wordt geen restitutie verleend.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Ja, dat mag. Het mag niet in glas zitten. 

 Naar boven