Zwembad Sijsjesberg open op 2 juli (01-07-2020)

Zwembad Sijsjesberg is vanaf donderdag 2 juli weer (beperkt) open. Toegang tot het zwembad is alleen mogelijk met een vooraf gereserveerd kaartje. Er is dus geen kaartverkoop aan de kassa. Een kaartje reserveren kan via www.zwembadsijsjesberg.nl.

Afspraken en regels

De volgende afspraken en regels zijn van belang:

Alleen toegang met een reservering.

Er is dus geen kaartverkoop mogelijk aan de deur. Dit voorkomt drukte.

Tijdslots en een maximum aantal bezoekers.

Om zoveel mogelijk mensen te laten zwemmen, worden de dagen verdeeld in tijdsloten. Per tijdslot is maar 1 activiteit mogelijk (vrij zwemmen voor kinderen tot en met 12 jaar, activiteit 13-18 jaar, banenzwemmen of verenigingszwemmen).  Voor elke activiteit geldt een maximum aantal bezoekers per tijdslot. Tussen de tijdsloten is steeds ruimte gepland, zodat de verschillende groepen elkaar niet hoeven te treffen en er extra schoongemaakt kan worden.

Alleen losse kaartverkoop en aangepaste prijzen

Dit jaar worden geen abonnementen verstrekt. Zoveel mogelijk mensen moeten de gelegenheid krijgen om te zwemmen. Door het werken met vooraf reserveren en een maximum aantal plekken per tijdslot, zijn er geen garanties op een plek. Het is daarom eerlijker om met losse kaartverkoop te werken. De prijzen voor dit seizoen zijn naar beneden aangepast.

Vrij zwemmen alleen voor kinderen en jeugd tot en met 17 jaar

Zwemmen zonder 1,5 meter afstand is alleen toegestaan voor kinderen en jeugd tot en met 17 jaar. De 1,5 meter afstand in een zwembad is niet te handhaven. Dit betekent dat vrij zwemmen voor volwassenen onder de huidige regels niet kan.

Vrij zwemmen alleen voor kinderen met een zwemdiploma

Het is onder de huidige regels niet toegestaan voor volwassenen om zich in het water te bevinden tijdens het vrij zwemmen van kinderen en jeugd tot en met 17 jaar. Uit het oogpunt van veiligheid is het niet toegestaan om kinderen zonder zwemdiploma èn zonder nabij toezicht van ouders te laten zwemmen.

 Naar boven