Evenementen

Start voorverkoop

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 april is weer de voorverkoop van de zwemabonnementen. U kunt gedurende deze dagen bij de Sijsjesberg terecht voor een abonnement tegen gereduceerd tarief. 

Opening zwemseizoen

Het zwembad is op zaterdag 21 april vanaf 13 uur geopend. Het zwemseizoen loopt van zaterdag 21 april tot en met zondag 9 september. Op vrijdag 27 april, Koningsdag, is het zwembad gesloten. Openingstijden zwembad Sijsjesberg

Kampioenschap bommetje

We organiseren voor de 11e keer het kampioenschap bommetjespringen! Ben jij ouder dan 5 jaar? Durf je de strijd aan te gaan met je leeftijdsgenoten om te kijken wie het hoogste en origineelste bommetje springt? Kom dan vrijdag 20 juli naar zwembad Sijsjesberg!

100 x 100 meter prestatietocht

Op zaterdag 21 april organiseert zwembad Sijsjesberg voor de 7e keer een bijzondere prestatietocht voor de echte zwemmers: de 100 x 100 meter. 100 keer 2 baantjes borstcrawl zwemmen. Je zwemt dus in totaal 10 km. Deelname is via voorinschrijving.

Zwemvierdaagse

Dit jaar organiseert zwembad Sijsjesberg voor de 45e keer de zwemvierdaagse. Van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juni kan tussen 18.00 en 19.30 uur worden gestart voor de 10 banen (= 500 meter) schoolslag. Voor de jongste deelnemers is 5 banen voldoende. Inschrijven kan vanaf maandag 11 juni aan de kassa van het zwembad. 

Banen zwemmen voor Fight Cancer

Dit seizoen kun je banen zwemmen voor een goed doel. Steun onderzoek naar de bestrijding van kanker en zwem mee! 

 Naar boven