Baantjes zwemmen

Iedere dag worden meerdere banen in het 50 meter bad uitgezet voor banen zwemmers met verschillende ambities. Via bordjes op de badrand wordt duidelijk voor welk type zwemmer de baan bedoeld is. Om overlast te voorkomen en de baan zo efficiƫnt mogelijk te benutten is het de bedoeling dat de baan linksom cirkelend wordt gebruikt.

Deze banen blijven op de meeste dagen de gehele ochtend en tijdens de avonduren liggen. Op dagen met grote drukte of onder bijzondere omstandigheden, zoals bijvoorbeeld bij gelijktijdig bezoek van grote aantallen schoolklassen, kan het aantal uitgezette banen worden verminderd of er zelfs worden uitgehaald.

Banen zwemmen voor een goed doel!

Steun onderzoek naar de bestrijding van kanker en zwem mee.

Hoe werkt het? Mobiliseer je omgeving en laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Iedere gezwommen afstand levert een bedrag op, jij bepaalt zelf hoeveel. De gezwommen afstand wordt bijgehouden op een stempelkaart, die je aan de kassa van het zwembad kunt halen. Aan het einde van het seizoen stort je je sponsorgeld op de rekening van de stichting Fight Cancer! Tijdens een feestelijke afsluiting wordt de eindstand bekend gemaakt. 

Doe je mee? Haal een inschrijfformulier en stempelkaart aan de kassa van het zwembad. Vul je gegevens in en probeer een voorspelling te doen hoeveel geld jij bij elkaar kunt zwemmen voor dit goede doel. 
 

 Naar boven